15 min Cross, 30 min styrka
Körde ett skönt startpass idag, värmde upp på crosstrainern i 15 min. Jag gillar att hålla den på ganska lågt motstånd så att man kan hålla ganska hög fart och få upp pulsen och sätta igång svettningen till en början, och sedan öka på motståndet successivt. Vet inte alls om det är en bättre eller sämre version än något annat, men det känns bra! :)
Körde sedan:
sneda situps (en på varje sida) på boll, 10x4
Höftlyft från boll, 10x4
raka situps på boll, 10x3
benlyft (nedre magen) 10x4
rygglyft 10x5
Har alltså bara jobbat med min egen vikt idag. Skön början!
Är riktigt sugen på att börja jobba med kettlebells, ser så härligt utmattande ut. Jag gillar ju verkligen att ta i!
Tog en sväng förbi Konsum på vägen hem för att komplementera till kvällens middag:
Vegeschnitzel m grönsaksgratäng toppad med chevre
1 aubergine
1 zucchini
3 tomater
200 g chevreost
salt och peppar
crema de balsamico (fikon) (Flytande honung är annars gott på!)
Skär upp auberginen och zucchinin och förstek dessa i olja eller smör,. Lägg i ugnsform. Skär upp tomaterna och lägg i, salta och peppra (aubergine kan behöva ganska mycket salt). Smula över chevren. ställ i ugnen på ca 175-200C i 10-15 minuter.
Stek schnitzeln.
Ringla över lite balsamico alternativt honung över grönsakerna.
Smaska i dig!